18-22 mei ’25

Zondagnamiddag take-off!

Ben je klaar?

Om 15u take-off, rond 17u land je in Mallorca, als een koning afgezet aan het yacht in Palma.

Aan boord begint de ontdekkingstocht: een hartelijke ontvangst, lekker eten, ’t geluid van krekels, … alles om een goeie fond te leggen.

Ontdek (dag1) => Leid (dag3)

Ooit al ontbijt gekregen van een Michelin chef? Je zintuigen worden vanaf de start gestreeld, klaargestoomd. Welke voornemens heb jij voor de dag?

’s Ochtends zeilen we 1-4u tegen de klok. Je neemt het stuurwiel in handen, moet overzicht krijgen, snelle beslissingen nemen, duidelijke commandos geven, snel aan de lier draaien. Slim zijn, je crew meehebben, kunnen anticiperen, … kan jij het verschil maken?


’s Middags ankeren we in een baaitje, tijd om te herbronnen. 1-2u personal time: werken/ snorkelen/ klimmen/ lezen/ meditatie/ 1-1 gesprekken /…

Klaar voor de intensieve namiddag? Er zijn 2 intervisie sessies. Telkens 1 CEO die de collegas interviewt, over zijn/haar meest prangende vragen. Met hulp van de moderator (coach).

We ronden af met plezier en evaluatie van de dag. De volgende dagen passen we desgewenst het programma aan.

Donderdag: je horizon is verbreed.

Proficiat! Je hebt de ervaring overleefd. Bakken ervaringen die aan je kleren plakken. Om 9u stijgt de vlieger op, om 12u ben je in Zaventem.

Deze reis eindigt nooit

Je hebt een connectie voor het leven met de andere CEO’s. We volgen ook zelf op. Luisteren wat we zelf beter kunnen doen. Hopen jou zo ook in beweging te houden op de reis van je leven.

Als je daarin support wil, staan we voor je klaar. Eventueel met partners zoals vb. de Olympiƫrs van GRAM.

Vanzelfsprekend ben je vanaf nu steeds welkom op onze Alumni events. We kijken ook hoe je virtueel kan deelnemen aan de eerste avond en een intervisie moment van een volgende CEO Sail & Lead. De kans om te verbinden met nieuwe collegas, je kennis te delen, de vibe te herbeleven, …