Professionele begeleiding: Peter Delva

Een ervaren zeiler

Met de paplepel meegekregen van thuis. Op 1jr de eerste keer op de surfplank, leren windsurfen aan 4jr, zeilen met de optimist aan 9jr, 4M en later een eigen optimist. Op 14jr hadden we thuis een 40ft zeiljacht waar we zelf mee mochten zeilen, aanleggen, … Trips gedaan naar Zuid Bretagne, de kanaaleilanden, …

Na de studies een skiff (Laser 4000) en RIB op ’t Veerse meer en de RBSC Duinbergen. Altijd blijven windsurfen, en uiteindelijk ook wedstrijdzeilen op de Manta (First 40). Met Michel Lefèbvre (UK Sails) en het team in 2018 Belgisch Kampioen IRC1. Ondertussen 5+jr in J80 eenheidsklasse wedstrijdzeilen met Manu Taevernier en seizoen kampioen ’23.

Een ervaren directeur/coach

Aerospace gestudeerd aan de TUDelft, onder het motto: the sky is NOT the limit. 9jr talloze mogelijkheden, crisissen en persoonlijke trainingen bij Volvo Cars Gent & Zweden. Dan gekozen voor de KMO wereld. Bij het 100jr oude Novy (dampkappen) in Kuurne kon ik door Sofindev 3+jr een leiderschapsprogramma uitrollen EN change leven als Ops. Mgr. van 130+FTE.

Nadien freelance crisis/change mgr. of Interim COO in KMO’s en grote corporates. Sectoren: Automotive, B2C & B2B electronica, Healthcare, Software, Tapijten & laminaat, Logistiek, Bank, Verzekeringen, Machinebouw, (Gevel)bouw, Publieke sector, Scheepvaart accessoires, Metaalbewerking, Spuitgieten plastics, Elektrische kabelboom, SaaS, Elektrische steps, Chemie.

In 2022 liet ik mij certifiëren als Management Drives coach voor individuen en groepen om eindelijk aan de slag te gaan met wat ik al 20jr toepas: mensen samenbrengen, inspireren en in beweging brengen voor top resultaten.